25.06.2024.

17:25

Foto: profimedia

Sport

Otkriveno! Slavnu Hrvaticu muž prevario sa ovom ženom! (FOTO)

Ceo svet bruji o snimku na kojem se iza Belgijanca Vah Gugta, inače sportskog novinara, u emisiji uživo vide noge ženske osobe koja leži na krevetu!

Naime, dok je suprug slavne Hrvatice pričao o utakmici Belgija - Rumunija koja je odigrana na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, detalj koji je zapalio društvene mreže pojavio se u donjem desnom uglu ekrana!

On je pokušao da ih sakrije pomerivši šolju, ali bilo je prekasno.

- Nije neobično da se osobe pozivaju u program u svoje slobodno vreme da daju izjavu. Gde i kako to rade, to je privatna stvar što se nas tiče - rekao je portparol tog medija, dok novinar nije želeo da komentariše skandal koji su videli svi.

Hrvatski mediji posvetili su oveliku pažnju ovom slučaju i tvrde da je Van Guht prevario Blanku sa Šarlot van Loj, devojkom sa kojom je prevario i svoju bivšu suprugu, Lorens van Tongerlo. Šarlot je pre dve i po nedelje objavila fotografiju sa Blankinim suprugom i prema pisanju belgijskih medija, redovno ga prati dok snima svoje podkaste "Cycling Club Wattage".

Blanka i Ruben venčali su se 2022. godine, kada su dobili sina Monda a njen suprug je i nakon izbijanja ovog skandala nastavio da se oglašava na društvenim mrežama.