04.07.2024.

20:20

Foto: Instagram printscreen

Sport

Beogradski klub saznao rivale u Ligi šampiona! Stiže legendarni Rikardinjo

Beogradski klub će biti domaćin grupe 6, i to u periodu od 22. do 27. oktobra u Sportskom centru "Voždovac".

FON Banjica je za rivale na turniru dobio letonsku Rigu i pobednike preliminarnih runda grupe A i D. Potencijalni rivali iz grupe A su crnogorski Titograd, Blu Magik Dablin iz Irske, makedonska Foca ili Rendžers iz Andore. Kada je reč o grupi D, mogući protivnici su holandski Tigres Roermond, Jerevan iz Jermenije, engleski Mančester ili Istanbul Sisli iz Turske.

Informer

 

FON Banjicu je na današnjem žrebu u Nionu predstavljao jedan od dva vodeća čoveka kluba, Ivan Koljenšić koji je odmah po izvlačenju grupa prokomentarisao žreb.

- Zadovoljni smo žrebom, u Beograd dolazi šampion Letonije Riga sa najboljim futsalerom možda i svih vremena Rikardinjom. Osnovna ideja je promocija futsala u našoj prestonici, a magični Portugalac će da doprinese da turnir na Banjici bude veličanstveniji - izjavio je Koljenšić za "Maxbet" sport.

Osim toga, Ivan veruje da će njegova ekipa dati sve od sebe na terenu kako bi na predstojećem šampionatu zabeležila što bolji uspeh. 

- Igranje u Ligi šampiona će mnogo da znači i za naš klub koji je u sezoni za nama osvojio prvu titulu prvaka Srbije. Želimo da se pokažemo pre svega kao dobri domaćini, a onda i da izginemo na terenu ako treba za svaki bod. Verujem da će SC Voždovac na Banjici da bude ispunjen do poslednjeg mesta. Navijači su tokom cele sezone bili naš vetar u leđa. Nikome ne pretimo, ali ćemo maksimalno da se spremimo da budemo prvi u našoj grupi - podvukao je Koljenšić.