05.07.2024.

11:52

Foto: profimedia

Sport

Ovaj kao da nije normalan! Hrvat vikao, lupao glavom o mikrofon, udarao limenkom sto...

Hrvat je u jednom momentu udarao glavom o mikrofon, vikao, lupao konzervom o sto i pokušavao da bude interesantan.

Nesumnjivo da nekima i jeste, a ne čudi što je bokser rešio da nekako skrene pažnju na sebe, jer je Babiću ovo prvi put u karijeri da će biti deo glavne borbe večeri na događaju koji se održava u londonskoj "Koper Boks" areni.

Informer

Čeka ga verovatno najteži protivnik do sada, kojem je nadimak Bik iz Romforda, a smatra se da je Fišer najveći britanski bokserski potencijal. U dosadašnjih 11 borbi upisao je sve pobede, uz deset nokauta.

- Blagosloven sam što sam ovde! Edi Hearnu, pogrešio si kada si mi poslao poruku i pitao me o Fišeru. Šokiralo me je što ćeš dečka ubaciti u ovo, ali idemo - započeo je Babić.

Informer

Poznati bokserski agent pitao je Hrvata na čemu temelji samopouzdanje protiv Fišera.

- Prihvatio sam borbu jer me svi podcenjuju, ceo život je tako, ali nikada nije bilo ovako. Nokautirao sam velike ljude kad je Fišeru bilo deset godina! Fišer ima toliko fanova i njegov otac radi odličan posao. Ljubomoran sam, no morao sam se boriti kako bih došao na ovu pozornicu, a on se vozio deset minuta. Morao sam odraditi stotine borbi. U subotu ću vam pokazati šta je boks! Radim ovo 13 godina. Glava mi je unutra poput pirea. Naravno da udara jako, pogledajte ga... On je poput diva! Neka udara, šta želite da vam kažem? Staviću svoju bradu na njegova prsa. Ring će mu biti najusamljenije mesto na kojem je bio - rekao je Babić na konferenciji!