08.07.2024.

06:40

Foto: Starsportphoto

Sport

Druga strana "orlova"! Jokić noćna ptica, Bogdanović najveći zavodnik... (VIDEO)

Olimpijski komitet Srbije je osmislio zanimljivu igricu sa našim ekipim reprezentacijama, a sada su na red došli i košarkaši. Naime, na zidu je bio poster sa određenim leksikonskim pitanjima i praznim poljem za sliku, te su naši košarkaši imali zadatak da odaberu ko je među njima najveći zavodnik, muzička zvezda, kralj plesnog podijuma ili možda umetnik.

Očekivano, Nikola Jokić je označen kao najveća spavalica, mada mu se to nije uopšte svidelo. 

"Ko je mene izabrao da sam najveća spavalica? Druže, pa ja ne spavam!", rekao je Jokić, pa je umesto njega u polju završio Vasa Micić.

Usledio je pitanje ko je najveći zavodnik, a tim menadžer Nebojša Ilić zalepio je sliku Alekse Avramovića, koji mu je pružio ruku uz reči: "Jesi ti lud, doktore?", a onda je Jokić prišao i na to mesto stavio Bogdana Bogdanovića, a sa tim odgovorom su se složili i drugi igrači.

Centar Nikola Milutinov tako je izabran za kralja plesnog podijuma, najveća muzička zvezda je Ognjen Dobrić, najviše šansi da zakasni na trening saigrači su dali Dejanu Davidovcu. Najveće šanse da se izgubi na putu do terena ima Aleksa Avramović, dok šanse da obuje dve različite čarape saigrači su dali Marku Guduriću. 

Uostalom pogledajte u video snimku kako su se "orlovi" zabavljali. 

Izabranici selektora Svetislava Pešića na Olimpijskim igrama u Parizu, koje su na programu od 26. jula do 11. avgusta, igraće u grupi sa selekcijama SAD, Južnog Sudana i pobednikom kvalifikacionog turnira u Portoriku.