09.07.2024.

07:55

Foto: EPA/profimedia

Sport

Strašan dripac... Crnogorski reprezentativac izvređao Đokovića (FOTO)

Srpski teniser plasirao se u četvrtfinale Vimbldona posle pobede protiv Holgera Runea (3:0). Nole je u jednom momentu tokom drugog seta ušao u rat sa navijačima. Skandirali su "Runnnnne", što je, kako je Novak rekao, to preraslo u provokaciju i u "buuu". Đokoviću je na kraju prekipelo, prvo im je odgovorio tokom meča, pa ih je posle pobede poslao "na spavanje".

Navijači na društvenim mrežama su stali uz našeg tenisera, ali ne i crnogorski rukometni reprezentativac Vladan Lipovina.

Naime, crnogorski građanski aktivista Velibor Ivanović, kojem Srbi takođe nisu omiljeni, objavio je post posvećen Novaku. Za divno čudo, pohvalio je to što je naš as isprozivao bezobrazne Engleze, a onda se u komentaru javio Lipovina.

"Strašan dripac! Komplet famelja (Cetinjani koriste ovaj izraz za porodicu/familiju, prim. nov.) ljigava, pi", napisao je rukometaš.

Informer

Komentar Vladana Lipovine na Fejsbuku

On je za reprezentaciju Crne Gore odigrao 40 utakmica, a 2023. godine je sa Magdeburgom osvojio Ligu šampiona. Trenutno igra za Kadsiju u Kuvajtu gde mu je trener bivši selektor Hrvatske Slavko Goluža, a nastupao je za mnoge nemačke klubove, kao i balkanske uključujući Metalurg iz Skoplja i Lovćen iz njegovog rodnog Cetinja.

Informer

Vladan Lipovina