14.07.2024.

14:11

Foto: EPA Images

Sport

Ima 78 godina i pljuje metke umesto da uživa na jahti! Mekgregor u svom stilu podržao Trampa

Donald Tramp je držao predizborni miting u Pensilvaniji, a onda su se čuli pucnji. Napadač je ispalio više hitaca pre nego što ga je ubila Tajna služba, a Trampu je metak okrznuo desno uvo.

Jedan potez ga je spasio sigurno smrti. Uhvatio se za uvo, a onda kleknuo i sakrio se iza bine kako bi se zaštitio pre dolaska obezbeđenja.

Mekgregora je oduševio bivši predsednik Amerik i poželeo Trampu brz oporavak.

"Višestruki milijarder star 78 godina, trebalo bi da bude na jahti ili obilascima golf terena. Ali on nije. On je u Pensilvaniji i pljuje metke! Trči za ljubav prema svojoj zemlji! Bože, požuri Donalde! Bog blagoslovio Sjedinjene Države", napisao je Konor na duštvenoj mreži "X".

Tramp je iako upucen dok krvari podigao pesnicu uvis i potvrdio pristalicama da nije teško povređen. Stigao je čak i da opsuje i pošalje poruku neprijateljima. 

- Želim da izrazim saučešće porodici poginulog na mitingu, kao i da kažem da se saosećam s porodicom još jedne osobe koja je teško povređena. Neverovatno je da se takav čin može desiti u našoj zemlji. Za sada se ništa ne zna o strelcu, koji je mrtav. Odmah sam znao da nešto nije u redu u tome što sam čuo fijuk, pucnje i odmah osetio kako metak probija kožu. Došlo je do mnogo krvaraenja i tada sam shvatio šta se dešava. Bože blagoslovi Ameriku! - rekao je Tramp.