18.07.2024.

06:56

Foto: profimedia

Sport

Silovaćemo te! Užas, MMA lepotica dobila jezive pretnje

Jedna od najlepših dama u MMA dobila je jezive pretnje od američkog borca koji je trenutno u organizaciji boksa bez rukavica Rubena Vora. Vor je njenom dečku Kameronu Vankampu pisao jezive poruke, među kojima su navodne pretnje da će je Ruben i njegovo društvo silovati. Navodno je sve eskaliralo kada je Vankamp odbio da se bori sa Vorom, za koga je rekao da je prošlost.

"Doći ću u tvoju teretanu i sje*aću te. Dovešću i prijatelje. Je*aću i tvoju ribu. Nemoj da se igraš sa mnom", deo je jezive poruke Rubena Vora.

Dijana je sve prijavila i traži da Vor bude sankcionisan. On je poručio da je angažiovao advokata i da sprema tužbu pošto je navodno Dijana sa svojim dečkom ostavljala negativne komentare o njemu na društvenim mrežama.

"Sklanjaj sve to jer se radi o kleveti i pošto ne želim da budem gangster angažovao sam ozbiljnog advokata i tužiću te. Ostavi me na miru. Hvala", poručio je Vor.

Informer

Rumunka se nije uplašila pretnji.

“Možeš da angažuješ advokata ali to ne menja činjenicu da si mi pretio grupnim silovanjem”, poručila mu je Dijana.

Informer

Ruben joj je  još jednom uzvratio:

"J****o ste jadni, prave ste p*****e. J***š tvoje pratioce, svi ste jadnici. Imate sat vremena da skinete sve to sa interneta inače ću vas tužiti za svaku paru koju imate", poručio Ruben Vor.

Dijana je dodala da je najgore od svega što Vor nije običan trol, nego neko koga može da sretne na događajima, jer je deo organizacije u kojoj se takmiči.