29.07.2024.

23:07

Foto: Privatna arhiva

Sport

Na krilima svog moćnog konja do trećeg mesta! Prelepa Teodora PONOSNA na uspeh: Ponovo smo završili sa medaljom! Kralj Contremont pokazao da je superzvezda!

Na drzavnom prvenstvu u preskakanju prepona u kategoriji amazonki koje se odrzalo u Kovilovu u organizaciji konjickog saveza Srbije, Teodora Šekularac osvojila je medalju na krilima svoj moćnog Contremonta. I to sa samo jednom srušenom preponom za tri dana!

Tedora se pohvalila svojim pratiocima na Instagramu da je sa svojim konjem osvojila treće mesto na državnom prvenstvu:

- Kralj Contremont! PONOVNO pokazuje odličnu formu i kakva je super zvezda! Ponovo smo završili sa medaljom, treću godinu za redom u Državnom prvenstvu ali sa 3 skoro savršena kola 120/125 smo više nego zadovoljni!

Informer

Teodora Šekularac, ćerka Dragane Bekvalac i sestričina Nataše Bekvalac, devojka raskošnog glasa i izgleda, bavi se jahanjem više od 20 godina i ima dva konja koja je sama kupila. Ona često na svom Instagram profilu kači svoje konje i sebe kako jaše.

Teodora je odavno odlučila da ne želi da zavisi od roditelja pa je krenula da se bavi muzikom kako bi zaradila novac za sve ono što želi. Završila je psihologiju, a pored toga trenira i profesionalno se bavi jahanjem, i učesvuje na brojnim takmičenjima gde osvaja mnoge nagrade. Takođe, veliki je borac kako u prvatnom, tako i u poslovnom životu, i sama grabi ga zvezdama.