10.08.2024.

20:34

Foto: profimedia

Sport

Kao da smo naljutili Amerikanca! Hetikov trener tužan zbog poraza

Imao je naš predstavnik, ruskog porekla, vođstvo 4:1 na manje od minut do kraja meča, ali je Dejk onda zatražio sudijsku proveru, nastavio da se glasno svađa sa arbitrima, da pravi scene... Očigledno je svime time dodatno raspalio navijače iz Amerike, ali i sve one koji su mu bili naklonjeni, pa je onda s mnogo više odlučnosti ušao u završnih šezdesetak sekundi.


- Posle čelendža se promenio ceo tok borbe, kao da se Amerikanac naljutio. Nismo smeli da dopustimo da napravi ta dva poteza, da dva puta obori Hetika na leđa. Tako je sve rešio u svoju korist. Pripremili smo se jako dobro, sve je bilo savršeno do tog minuta, a onda je i publika učinila svoje. Dala amu je snagu - kazao je Baltić.

Informer


Naš trener kaže da je momku iz Osetije veoma teško pao poraz, jer je želeo da Srbiji donese odličje iz Pariza. 

Informer


- Bili smo jaki, ali desio se taj peh, propust. Ta dva zahvata na samom kraju... I to nas je koštalo olimpijske medalje. Sve je to normalno u slobodnom stilu, Japanc koji je prethodno pobedio Hetika i stigao do finala, napravio je 20 poena u dva meča, ali zato je ovaj stil atraktivniji od grčko-rimskog. Hetiku je mnogo teško palo. Još nisam pričao s njim, ali video sam, videli ste i vi njegov izraz lica. Sad mu je najteže, malo da se sve slegne, pa ćemo da pričamo - dodao je Baltić.