11.08.2024.

19:50

Foto: EPA Images

Sport

Hrvati neutešni posle finala! Najgori poraz u životu

"Barakude" su bile među favoritima za osvajanje zlata, jer su došli kao aktuelni svetski šampioni i evropski viceprvaci, ali su u finalu naleteli na fantastične "delfine" koji su im održali čas vaterpola i pobedili ih sa 13:11 i na kraju ih ostavili bez najsjajnijeg odličja

Hrvatski vaterpolisti su posle poraza u finalu bili neutešni,videlo se to odmah posle meča. Golman "kockastih" Toni Popadić poručio je da mu je ovaj poraz najteži koji je doživeo u životu. 

- Teško je, ovo mi je najgori poraz u životu, to je sigurno. Žao mi je prvenstveno zato što bili smo odlični u protekle dve utakmice, koje su bile ključne i gde smo stvarno pokazali neverovatan karakter. Danas na početku utakmice nismo bili pravi, nismo bili čvrsti u odbrani. Dopustili smo neke lake golove, nakon čega se pojavila neka nervoza i u napadu. Sve čestitke Srbima, zasluženo su pobedili. Mi ćemo jednostavno morati da se zadovoljimo srebrom. Trenutno boli, ali proći će - poručio je Popadić.

Informer

 

Iskusni hrvatski vaterpolista Loren Fatović kaže da njegov tim podbacio u odbrani i da su to srpski vaterpolisti znale da kazne. 

- Oni su nam prelako davali golove sa tri, sa devet metara, odakle su hteli. Jednostavno danas nismo igrali dobro odbranu. Nema objašnjenja, bilo bi lako da smo imali objašnjenja, to bismo popravili nakon prvog primljenog gola. Jednostavno nije bio naš dan - rekao je Fatović.