12.08.2024.

20:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Hvala što ste bili uz nas od početka! Jakšić: Podrška Novaka Đokovića nam je mnogo pomogla!

"Delfini" su pobedili selekciju Hrvatske rezultatom 13:11, u istorijskom finalu na Olimpijskim igrama u Parizu, i tako postali trostruki uzastopni olimpijski šampioni.

Kapiten naše vaterpolo reprezentacije Nikola Jakšić, koji je tako stigao do svoje treće zlatne medalje, zahvalio se predsedniku Aleksandru Vučiću, kao i svim navijačima koji su ih podržavali tokom najveće sportske smotre.

- Dobar dan svima. Pre svega hteo bih da se zahvalim gospodinu predsedniku u ime cele ekipe, ali i svih mojih kolega koji su se borili u Parizu. Drago mi je da ima toliko ljudi, a to ćemo tek videti kada izađemo na balkon. Preneo nam je selektor da ste bili uz nas i kad su bili teški porazi u grupi - započeo je Jakšić.

Informer

Nikola Jakšić

Vaterpolista Novog Beograda je iskoristio priliku i da se zahvali srpskom teniseru Novaku Đokoviću, koji ih je bodrio pred mečeve nokaut faze.

- Hteo bih da se zahvalim Novaku na podršci pred četvrtfinale, ta energija nam je značila, možete da pitate i moje saigrače, a posebno od njega kada je došao, mnogo nam je pomogla. Sve u svemu hvala puno na podršci i što ste bili uz nas od početka i nadam se da ćemo imati još prilika da vas učinimo srećnim. Hvala - zaključio je Jakšić.