14.08.2024.

22:00

Foto: printscreen instagram

Sport

Pa, oni se ne razdvajaju! Ljubav cveta između Olge i Oblaka! (FOTO)

Mlada Beograđanka je sa svojom jačom polovinom objavila sliku na društvene mreže, a ona je izazvala lavinu komentara. Naime, par je na Rolan Garosu prošle godine ozvaničio svoju vezu, te od tada Danilovićeva i Jan uživaju u svakom trenutku provedenom zajedno.

Sudeći po odevnoj kombinaciji, Olga i Oblak su u elegantnom stilu krenuli na neku svečanost. S obzirom da je letnja sezona u jeku, ćerka čuvenog košarkaša Predraga Danilovića obukla je belu haljinu protkanu crvenim ružama, uz narandžaste sandale i bež torbicu. Olga ne voli previše šminke, pa je uz vezanu kosu iskombinovala neku laganiju varijantu.

Njen izabranik odlučio se na tamno zeleno odelo, pantalone i sako,uz belu košulju i letnje espadrile na nogama. Naravno, tu su i naočare kako bi fotografija ispala što bolja.

Srpska teniserka i Slovenac slobodno vreme uglavnom provode zajedno, a sudeći po objavama na socijalnim platformama, njih dvoje se u poslednje vreme ne razdvajaju.Vrele dane provode u vili sa bazenom, zajedno sa svojim ljubimcima. Jazavičarka Dia i doberman Tor neizostavni su deo njihovog društva, pa svaki dan zajedno idu u šetnje. 

Ljubav između Beograđanke i golmana Atletiko Madrida traje više od godinu dana, a osim na putovanjima, njih dvoje se podržavaju i na terenu. Olga je bila u Nemačkoj tokom Evropskog prvenstva i bodrila svog dečka dok je čuvao gol nacionalnog tima, dok s druge strane Jan dolazi na skoro svaki njen meč. 

Danilovićeva je prošle sedmice eliminisana u polufinalu WTA turnira u Hamburgu, pošto je posle dva i po sata borbe izgubila od Mađarice Ane Bondar sa 2:1 u setovima. Nije Olgi išlo na terenu, ali zato van terena može da se pohvali da joj cvetaju ruže.