24.08.2024.

11:50

Foto: printscreen/X/Power slap

Sport

(VIDEO) Šta bi ovo? Rus surovom šamarčinom onesvestio Poljaka! Lekari hitno reagovali!

Čitava planeta bruji o okršaju Rusa Vasilija Kamotskog i Poljaka Kamila Marusarža, zvanog "Polarni medved". Ruski takmičar u uvodnom delu borbe udario je toliko jak šamar protivniku, da je on momentalno pao na pod! Morali su da reaguju i lekari, pošto je Marusarž nekoliko minuta bio u potpunom nokdaunu.

Vasilij Kamotski je višestruki šampion u snažnom šamaranu, a to je i dokazao u borbi protiv Marusarža. Ova neverovatna scena obilazi svet, a naročito je zanimljivo to što se, na neki način, ovakav epilog udarca i očekivao. O tome svedoči činjenica da su iza Marusarža već stajala trojica muškaraca, kako bi ublažili njegov pad. Srećom, Poljak nije udario glavom o pod, a nakon što je nokautiran, utrčali su lekari i pružili mu pomoć.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati u snimku ispod.

Inače, "Power slap" je takmičenje koje organizuje čuveni biznismen Dejna Vajt, inače predsednik UFC-a (Ultimate Fight Championship). Zanimljivo, Vajt je pre nekoliko meseci javno hvalio Ruse, koji su očigledno vrlo zaslužni za veliku popularnost ekstremnih borilačkih sportova.

Informer

Kada bi Habib Nurmagomedov i njegova ekipa došli iz Dagestana za tren oka bi osvojili Ameriku. Današnja generacija Amerikanaca je puna idiota i pi*kica. Osim male grupe ljudi sa juga niko ne bi stao u odbranu svoje zemlje. A pogledajte druge države... Momci iz Rusije su drugačiji, imaju potpuno drugačiji mentalitet. Mi smo postali mekani i slabi - govorio je Vajt.