Autor: S. M.

26.08.2024.

11:53

Foto: AP/Photo

Sport

Legenda oplela po Jokiću i ekipi: Nekultura! Kafana? Nije mi simpatično (VIDEO)

Ekipa selektora Svetislava Karija Pešića igrala je meč za treće mesto u 11.00, a dodela medalja bila je tek kasno uveče posle finala, oko 23.30.

Naši momci su u međuvremenu slavili bronzu, dali sebi oduška, popili malo više i na ceremoniju došli nasmejani, a neki su se pomalo i teturali.

Informer

Andrija Gerić

Sve to izazvalo je pravi bum u celom svetu i svima su naši košarkaši izmamili osmeh na lice jer su doneli pozitivnu energiju na svoj način, ali jednom čoveku se to ne dopada.

Andrija Gerić, danas sportski psiholog, ispričao je u intervjuu za "Nedeljnik" da mu nimalo nije simpatično te da Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović i ekipa nisu ispoštovali protivnike?!

Gerić je očigledno ustao na levu nogu, pa je dve nedelje posle ceremonije izjavio nešto po čemu očigledno želi da se izdvoji iz mase i bude poseban.

- Njihovo slavlje je okej, ali nije bio momenat za tako nešto. Prvo je trebalo da prođu medalje. A to što ne mogu da ih nađu gde su... U kafani, to meni lično nije simpatično, ali jeste srpskom narodu. Na neki način je nekultura i nepoštovanje drugih učesnika turnira. I ti drugi su nešto postigli. I uvek moraš poštovati svog protivnika, to je vrednost sporta koju prvo treba da naučiš! I ja sam osvajao svašta i slavili smo uspehe, ali mislim da su preuranjeno slavili na taj način - smatra Gerić.