27.08.2024.

23:35

Foto: profimedia

Sport

Juu, seksi golferka se vraća na scenu! Zbog nje će svi pratiti ovo takmičenje! (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Zanosna dama odlučila je da se vrati na scenu nakon dugogodišnje pauze, i to zbog turnira koji okuplja 16 najuspešnijih i najveštijih golfera. Takmičenje će se održati sutra u prestižnom golf klubu "Ist Lejk" u Atlanti i predstavljaće uvod u tamošnji Čempionšip.

- Iako sam malo nervozna što se vraćam takmičarskom golfu nakon osam godina, neizmerno sam uzbuđena zbog ove neverovatne prilike. Cilj je da se zabavimo, a ja jedva čekam da ponovo osetim taj adrenalin - objavila je aktraktivna golferka na društvenu platformu "Iks".

Pejdž, koja je tokom svoje kratke profesionalne karijere osvojila jednu titulu i zaradila skromnih osam hiljada dolara, odlučila je da se povuče iz profesionalnog sporta i postane influenserka, jer je smatrala da će tako da zaradi više novca. 

Nije ni slutila da će za kratko vreme prikupiti više od četiri miliona pratilaca na "Instagramu" i milion na mreži "Iks", gde redovno deli svoje savete i trikove iz sveta sporta. Takođe, ona vodi i svoju veb stranicu „OnliPejdž“ gde svojim obožavaocima nudi ekskluzivan sadržaj.

Pogledajte u galeriji ispod kako izleda golferka koja mami uzdahe jačih polovina, ali i dama koje joj sasvim sigurno zavide na izgledu.

Nema sumnje da će njeni verni fanovi sa nestrpljenjem pratiti svaki njen potez na turniru, nadajući se da će uz svoj neosporni šarm i veštine, još jednom zablistati na velikoj sceni. Bez obzira na ishod, jedno je sigurno - njen povratak na teren biće pravi spektakl.