30.08.2024.

13:25

Foto: Foto: Instagram

Sport

Strašna tragedija u Turskoj! Odbojkašica pronađena mrtva u svom stanu!

Sportska javnost u Turskoj je u šoku zbog tragične vesti da je poznata odbojkašica pronađena mrtva u svom stanu! Njeno beživotno telo bilo je u krevetu, policija je obavila uviđaj, a Javno tužilaštvo u Bursi pokrenulo je zvaničnu istragu. Ipak, čekaju se rezultati obdukcije kako bi se rešila misterija i saznalo šta se tačno dogodilo.

Naime, Viktorija se nedavno iz Francuske, gde je branila boje Bezijea, preselila u tabor Nilufer Beledijespora. Pre samo tri nedelje stigla je nasmejana i raspoložena na Bosfor, a sada su zbog njenog preranog odlaska svi ostali u suzama i bez reči.

Ona je samo 24 sata pre tragičnog događaja bila aktivna na društvenim mrežama, pošto je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa jednom od saigračica. Međutim, nije se pojavila na treningu juče ujutru.

Nikome se prethodno nije javila da će izostati, a potom nije odgovarala ni na mnogobrojne telefonske pozive. Zbog toga su svi u klubu odmah posumnjali da nešto nije u redu, pa su slučaj prijavili policiji, koja je otišla na lice mesta i naišla na zaključana vrata.

Stan je odmah obijen, a prizor koji je zatečen bio je strašan. Lepa Portorikanka nije davala nikakve znakove života. Ubrzo je stigla i medicinska ekipa, koja je proglasila smrt i poslala telo na dalje veštačenje.

- Pokušali smo Viktoriju da dobijemo nekoliko puta, uzalud smo je zvali. Shvatili smo da nešto nije u redu, zbog čega smo i otišli u njen stan. Zatekli smo je mrtvu u krevetu. Ovo je razarajući, strašan gubitak za sve nas. Čekamo rezultate obdukcije, kako bismo shvatili šta se desilo - rekao je Kenana Dastan, menadžer Nilufer Beledijespora.

Prema nezvaničnim informacijama, na telu odbojkašice nisu pronađeni nikakvi tragovi fitičkog, niti seksualnog nasilja. Takođe, nije bilo znakova nasilnog ulaska u stan, borbe, niti bilo čega što ukazuje da je reč o krađi ili nekom drugom krivičnom delu.

Navodno, iskusna igračica je imala problema sa nesanicom, zbog čega je uzimala određeni lek. Ipak, tek treba da se utvrdi da li je to imalo uticaj na njenu iznenadnu smrt, dok pojedinci u Bursi već apeluju da se slučaj što pre reši i da se ne zataškava ukoliko ima bilo šta sumnjivo.

U turskom klubu svi su svi utučeni zbog ove tragedije, kao i u Portoriku. Igrala je na poziciji primača servisa, bila je član državnog tima još od 2012. godine, a nastupala je i na američkim koledžima u Teksasu i Arizoni.

"Ovaj iznenadni gubitak nas je sve šokirao. Viktorija je bila sportista za primer, sjajnog duha i karaktera. Njen doprinos ekipi, kao igračice, ali i kao divne osobe, za ovo kratko vreme nikada neće biti zaboravljen. Izražavamo iskreno saučešće njenoj porodici i prijateljima", poručili su iz Nilufer Beledijespora.