15.09.2024.

13:25

Foto: printscreen instagram

Sport

Golman dobio otkaz jer postaje tata! Iz kluba se oglasili: Ne treba nam taj stres!

Šveđanin je odlučio da nakon tri godine provedene u jednom klubu u Austriji promeni sredinu, i nađe klub koji će mu ponuditi bolje uslove. Zajedno sa svojom suprugom Emom, Stefan je svoju sreću našao u Škotskoj, ali su nakon dogovora sa rukovostvom kluba, naišli na potpuni šok. 

Sve je bilo regularno, Dandi starsi su potpisali predugovor sa Stinom, i obezbedili mu stan i automobil za buduću porodicu. Takođe, unapred su znali da je njegova izbranica u drugom stanju, ali nisu imali nikakvih prigovora za to.

Sve je bilo spremno, da bi ih pred put u Škotsku kontaktirao Stiv Vord, jedan od funkcionera u Starsima. On je tada Stefanu rekao da želi da iskoristi pravo povlačenja ugovora, iako je isti bio potpisan od stane hokejaša i njegovog menadžera. Kada ga je čuvar mreže upitao šta je pošlo po zlu, imao je šta i da čuje.

- Ne želim golmana čija žena je trudna, ne želim taj stres - rekao je Vord, a potom spustio slušalicu.

Švedski golman odlučan je u potrazi za pravdom, planira da iskoristi svoja prava i da traži odštetu za nestručan potez Dandi starsa.

- Moram da proverim koja prava imam. Želim da pokažem da to nije u redu i da se pobrinem da niko drugi ne dođe u istu situaciju - istakao je Stefan u razgovoru za švedske dnevne novine "Varmlands Folkblad".