22.09.2024.

06:13

Foto: tanjug/ap

Sport

Šok pred 96.000 ljudi! Duboa upropastio Džošuu strahovitom desnicom (VIDEO/FOTO)

Džošua je doživeo je jedan od najtežih poraza u karijeri, nije imao rešenje za razorne udarce zemljaka. Duboa je od starta bio nadmoćniji, dok se Džošua borio da pronađe ritam, ali bezuspešno.

 Dominirao je Danijel borbom od samog početka i Džošuu je poslao na pod već u prvoj rundi. U nastavku je pokušavao samo da preživi napade, ali je u četvrtoj rundi sudija opet morao da broji, dok je Duboa u petoj sjajnim nokautom stavio tačku.  Popularni Dinamit Povezao je dve desnice, a nakon krošea Džošua je pao na pod. Posle ovog udarca nije uspeo da se oporavi.  Telo nije izdržalo.

Informer

Informer

Informer

Britanci smatraju da je ovo kraj Džošuine karijere. Pokušao je da se vrati nekoliko puta tokom meča, ali nikada nije bio tako nokautiran, smatraju britanski mediji.

Džošua je pre nešto više od osam godina osvojio prvu titulu ali sada je zabeležio četvrti poraz u 32 profesionalne borbe. Duboa ima 22 pobede i dva poraza.

Da li vam je bilo zabavno? Ovo je bilo neverovatno putovanje i zahvalan sam na prilici. Ja sam gladijator, borac do samog kraja. Cilj mi je da dođem do vrha ovog sporta i ostvariti svoj puni potencijal - Duboa je izjavio nakon pobede.