26.09.2024.

09:34

Foto: profimedia

Sport

Tajson na otrovu pustinjske žabe želi da pobedi 30 godina mlađeg rivala!

"Čelični Majk" se vraća u ring nakon skoro dve decenije,  a protivnik je mlađi od njega čak 31 godinu. Reč je o jutjuberu Džejku Polu koji iza sebe ima 11 mečeva, a njegov skor se sastoji od 10 pobeda i jednog poraza.

Tokom proteklih nekoliko nedelja, Tajson je bio na naslovnim stranama zbog svojih izjava o njegovoj pripremi za borbu, a u nedavnom intervjuu koji je sa njim radio Džimi Kimel, čuveni bokser je pričao o upotrebi droga.

"Pa, ne baš. Pušio sam, ali ne u skorije vreme“, rekao je Tajson kada ga je voditelj pitao da li je nedavno koristio nekakve supstance.

Međutim, ono što je najviše iznenadilo je otkriće da Tajson planira da konzumira nekonvencionalnu drogu pre borbe. To je otrov sonorske pustinjske žabe, koji izaziva snažne halucinacije, a Majk je još istakao da je to probao u prošlosti.

Ideja da bi mogao da uđe u ring pod dejstvom ove supstance izazvala je uzbunu u bokserskoj zajednici i dodala novi nivo iščekivanja obračunu sa Polom.

Borba je trebala da se desi u julu, međutim tada je Majk Tajson imao problema sa čirom i zbog toga je odgođena.

Kladioničarski bukmejkeri u ovom duel više šansi daju Džejku Polu na koga je koeficijent 1.40, dok kvota na nekadašnjeg šampiona teške kategorije iznosi 2.90.