26.09.2024.

23:30

Foto: EPAimages

Sport

Zagreva se atmosfera pred bokserski spektakl! Tajson uvredio Pola, ovaj mu brutalno odgovorio! (VIDEO)

Bokserska javnost sa nestrpljenjem očekuje revanš Oleksandera Usika i Tajsona Fjurija, ali meč koji će se održati u Rijadu pao je u drugi plan. Sredinom oktobra u ring se vraća jedan od najboljih boraca svih vremena - Majk Tajson, a rival će mu biti poznati američki influenser Džejk Pol. 

Borba između Tajsona i Pola trebala je da se odigra tokom leta, ali je slavni bokser morao da pomeri meč usled upale čira. Vratio se Majk Tajson treninzima i spektakl godine sve nam je bliži, a da okršaj u Teksasu neće biti samo revijalan pokazuje svakodnevno peckanje na relaciji dva borca. 

Majk Tajson nedavno je rekao za Džejka Pola da je debeo, a Amerikanac mu je na društvenim mrežama odgovorio u svom stilu. Poznati influenser okačio je snimak iz teretane dok je na sebi imao "ugradni" stomak. 

Inače, Majk Tajson je svoj poslednji profesionalni meč odradio davne 2005. godine kada ga je savladao Kevin Mekbrajan. "Gvozdeni Majk" vraćao se u Ring nakon toga, ali samo na revijalnim predstavama, poslednji put - 2020. godine kada je iza zatvorenih vrata sparingovao sa Roj Džonsom. 

Ni Džejk Pol u ring ne ulazi bez iskustva. Popularni Amerikanac započeo je svoju karijeru 2020. godine kada je savladao Tajrona Vudlija. Usledili su trijumfi nad Andersonom Silvom i Nejtom Dijazom.