01.10.2024.

10:40

Foto: Prinscreen

Sport

Bokser izrešetan ispred kuće! Upucan čak 7 puta

Majlik je upucan u ozloglašenom južnom delu Los Anđelesa dok je stajao na ulici i razgovarao sa devojkom koja je sedila u automobilu. Prišao im je drugi automobil iz kojeg su izrešetali boksera.

Birdsong je iako ranjen trčao i pokušao da dođe do svoje kuće, ali su napadači izašli iz automobila i nastavili da pucaju. Posle dolaska hitne pomoći prevezen je u bolnicu gde je proglašen mrtvim.

Policija je otkrila da je upucan čak sedam puta u grudi, dok su napadači  u begu, a ostali detalji slučaja još uvek nisu poznati, kao ni zbog čega tačno je bokser napadnut. Sumnja se da je Birdsong bio pripadnik jedna bande u ozloglaženom Južnom Central Los Anđelesu.

Birdsong je profesionalac bio od 2017. godine, a u svojoj karijeri skupio je 15 pobeda, od kojih 10 nokautom, a poražen je samo jednom. Poslednji put nastupio je u martu kada je savladao Džerija Bredforda, a borio se u velter kategoriji.

Svaki put kad bi me video, poljubio bi me i rekao da me voli. I u nedelju je to uradio i rekao da ćemo se videti za nekoliko dana. Sledeće čega se sećam jesu pucnji - rekla je njegova mama Zonia.