01.10.2024.

11:39

Foto: instargram/Laila Hasanović

Sport

Lepotica iz Srebrenice zavela sina legendarnog Šumahera! Ona može da vidi Mihaela (FOTO/VIDEO)

Legendarni Mihael Šumaher nakon nesreće koju je imao na skijanju 2013. godine kada je nakon pada udario glavom o stenu u francuskim Alpima, nije se pojavljivao u javnosti i o njemu se ništa zvanično ne zna. U javnosti se od tog nesrećnog događaja nije pojavila njegova fotografija.

Informer

Kako je Bild naveo, Šumaher se pojavio na venčanju svoje ćerke, ali ne u široj javnosti. Bio je u društvu supruge Korine, ćerke Đine i njenog supruga, kao i sa sinom Mikom i njegovom devojkom Lailom Hasanović.

Radi se o danskoj manekenki, a jedna je od retkih van porodice koja može da viđa legednu Formule 1. Mik i Laila često objavljuju zajedničke fotografije i snimke na društvenim mrežama, a zajedno su viđeni i na nekim trkama na kojima je Mik učestvovao.

Informer

Zanimljivo je da je Laila rođena u Danskoj, ali je poreklom iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Srebrenice, koju često i posećuje. Plavoskosa lepotica je pre pet godina bila i u užem izboru za Mis "Junivers" Danske, kada je ušla u finale tog takmičenja, a pored manekenstba obožava novinarstvo i socijalni rad.

Laila je zaštitno lice mnogih poznatih brendova, vrlo je aktivna na Instagramu na kom objavljuje i fotografije sa putovanja širom sveta, a imao oko 337.000 pratilac. Takođe, nemački mediji otkrivaju da je pre veze sa Mikom bila sa poznatim danskim fudbalerom i reprezentativcem - Jonasom Vindom, trenutno igračem Volfsburga.

Informer

Informer

Informer