01.10.2024.

17:26

Foto: printscreen instagram

Sport

Srpska atletičarka završila u kolicima! Bahati vozač udario mladu nadu na pešačkom prelazu! (FOTO)

Incident se dogodio u blizini atletske dvorane, a nesavesni vozač nije stao na obeleženom pešačkom prelazu, gde je i ležeći policajac postavljen za bezbednost pešaka.

Ovaj šokantni događaj ispričala je njena trenerka, Mirjana Stojanović, koja je duboko potresena zbog nesreće koja je mogla imati tragične posledice.

- Svi me pitaju: ‘Šta je sa Natalijom?’ Nesavesni vozač na pešačkom prelazu jednostavno nije stao. Jurio je i srušio naše snove, planove, želje i ciljeve. Umesto da se priprema za nova takmičenja, Natalija je sada u gipsu i kolicima - izjavila je Mirjana Stojanović vidno uznemirena.

Informer

Natalija Grujić

Mirjana je naglasila koliko je važno da se preduzmu mere kako bi se ovakvi incidenti sprečili u budućnosti, jer tuda prolazi veliki broj dece svakodnevno. Iako je Natalijin oporavak na pomolu, ostaje gorak ukus zbog neodgovornog ponašanja vozača.

- Oporaviće se Natalija, jaka je ona. Ali apelujem da učinimo sve da ovo bude poslednji slučaj. Brz oporavak, Nato,- poručila je trenerka, šaljući reči podrške svojoj učenici.

Natalija Grujić, koju su mnogi smatrali jednom od najperspektivnijih srpskih atletičarki, sada se suočava sa dugotrajnim oporavkom, ali ljubitelji sporta veruju da će se vratiti jača nego ikada.