06.10.2024.

23:21

Foto: Starsportphoto

Sport

Srbija ima novog selektora?! Oglasio se Terzić!

Saga oko novog selektora ženske odbojkaške reprezentacije Srbije se nastavlja! Iako je bilo objavljeno da će se Zoran Terzić vratiti na mesto uspeha, on se u međuvremenu oglasio i demantovao navode da će preuzeti jedan od najuspešnijih srpskih sportskih timova.

- Nisam novi selektor Srbije, to su neistine. A da li ću možda biti ponovo jednog dana, to ćemo da vidimo?! - rekao je Terzić za "Sport klub".

Potom je objasnio zbog čega je viđen u društvu čelnika Odbojkaškog saveza Srbije:

- U Srbiju sam došao zbog privatnih obaveza i iskoristio priliku da se vidim sa ljudima iz Saveza, kao što se svaki put viđam sa njima kad dođem. Tu sam proveo 20 godina i normalno je da pričamo na raznorazne teme, a i ovog puta smo pričali o svemu i svačemu. Pa i o novom selektoru. A ako nekada postignemo dogovor na tu temu, siguran sam da ćemo i Savez i ja vrlo brzo reagovati i svima to reći.

Zbog neuspeha na Olimpijskim igrama u Parizu, sa mesta selektora ženske odbojkaške reprezentacije Srbije je otpušten Đovani Gvideti, a ime njegovog naslednika će, ipak, biti objavljeno u narednom periodu.