16.10.2024.

22:14

Foto: Informer

Sport

Prvaci sveta: Srpski terapeuti trijumfovali u Parizu!

Po prvi put u istoriji, najbolji terapeuti iz celog sveta okupili su se na prestižnom takmičenju, gde su demonstrirali svoje veštine, kreativnost i inovativne pristupe. U ovom okruženju, srpski tim se istakao briljantnim nastupom, osvajajući zasluženo prvo mesto.

Informer

Srpski terapeuti

Reprezentaciju Srbije činili su Miroslav Škorić, Aleksandra Ilić, Admir Sinanović, Vladimir Paunov, Nevena Doganjić, Nemanja Marković i Dimitrije Ivanov – tim vrhunskih stručnjaka koji su svojim znanjem i posvećenošću impresionirali žiri. Njihov timski rad, preciznost tehnike i strast prema masažnoj terapiji doveli su ih na tron, potvrđujući da su srpski maseri među globalnim liderima u ovoj oblasti.

Ova istorijska pobeda ne samo da je Srbiju učinila ponosnom, već je i još jednom pokazala da naša zemlja može da parira najboljima na svetskoj sceni. Uspeh srpskog tima stavio je Srbiju u fokus kao centar izuzetne stručnosti u masažnoj terapiji, otvarajući vrata za dalji razvoj i međunarodnu prepoznatljivost.

Informer

Admir Sinanović

U svetu gde se wellness i relaksacija sve više cene, ovaj trijumf naglašava značaj i potencijal srpskih terapeuta. Njihova strast i posvećenost podsećaju nas da veštine koje posedujemo mogu da osvoje svet, a srpski maseri su sada ne samo lideri u svojoj profesiji, već i ambasadori naše kulture i tradicije. Ova pobeda je još jedan korak ka jačanju identiteta Srbije kao destinacije koja neguje zdravlje i blagostanje.