23.02.2015.

08:28

Foto:

Sport

KAD POLUDI SAŠA ILIĆ: Kakva ležernost u odbrani

 

 

Kada Saša Ilić toliko poludi da održi bukvicu saigračima u svlačionici, jasno je koliko je "parni valjak" zaribao na prolećnoj premijeri. Kapiten Partizana je posle utakmice sa Voždovcem (3:3) održao takav govor saigračima da su se tresli zidovi svlačionice, sve se čulo i kroz zatvorena vrata, piše "Sport".

Na meti Ilića najviše su bili igrači odbrane, jer je napad postigao tri gola protiv "zmajeva" na startu prolećne polusezone, ali je teškim kiksevima defanziva skrivila tri gola i Partizan je ostao bez pobede već u prvom kolu nastavka šampionata.

Najviše kritika Ilić je uputio na račun dvojice štopera, mladog Ćirkovića, kojem je zamerio preteranu ležernost u igri i prezimenjaka Branka, koji je takođe "plivao" tokom utakmice.

- Odbrambeni blok celog tima nije bio na pravom nivou. Činjenica je da smo postigli tri gola, ali primiti tri na domaćem terenu je previše za Partizan i tako nešto ne sme da nam se dešava. Dali smo rivalu prostora da uzvrati i prokockali smo dva vođstva, pa smo na kraju mi bili ti koji su spasavali kožu - rekao je kasnije za "Sport" mnogo smireniji Saša Ilić.

 

Tagovi: