06.04.2015.

09:59

Foto:

Sport

SAŠA ILIĆ PRIZNAO: Uplašio sam se kod 1:1

 

 

Partizan je ponovo na pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, a kapiten crno-belih Saša Ilić priznaje da se uplašio novog kiksa, kada je kragujevački Radnički u finišu izjednačio na 1:1 u Humskoj.

Tada je kapiten Partizana preuzeo stvar u svoje ruke i već u sledećem napadu, netipično za njega, "bombom" levicom vratio vođstvo lideru na tabeli. Sada u Humskoj 1 mirnije spavaju.

- Imali smo nekoliko prilika koje smo promašili, pa moram da priznam da sam se malo uplašio kada je Radnički izjednačio na 1:1. Srećom, sve se dobro završilo, a meni je od svih rekorda i priznanja najdraže što je taj moj gol doneo ponedu Partizanu - rekao je Saša Ilić za Sport.

Kapiten "parnog valjka" se nada da se u nastavku prvenstva neće ekipi dešavati padovi u igri kao protiv Radničkog, jer je to moglo skupo da košta tim na meču protiv pretposlednje ekipe na tabeli.

- To ne sme da nam se dešava, ali sve je stvar psihologije. Želiš da sačuvaš rezultat, jer znaš šta ti donosi pobeda, znaš da je rival kiksnuo, međutim, to ne sme da nam se dešava u budućnosti, ako želimo do titule - upozorava Saša Ilić.

Tagovi: