17.04.2015.

15:37

Foto:

Sport

MILINKOVIĆ OPREZAN: Prvo Mladost, a onda derbi

 

 

Šef struke crno-belih je istakao da veoma poštuje sastav i igre Lučanaca.

- Mladost je dobra ekipa, poseduje i timski i individualni kvalitet. Ove godine su se posebno istakli Patrik Frajdej, Saša Jovanović i Nebojaša Gavrić koji nose igru Mladosti. Oni su vrlo interesantni igrači koji bi svaki tim poželeo. Mi smo maksimalno oprezni, samopouzdanje nam raste iz dana u dan i verujem da smo spremni da odigramo onako kako naši navijači žele i zabeležimo nova tri boda - rekao je Milinković

Milinković je naveo da u ekipi ima kadrovskih problema i da će Miloš Ostojić sigurno propustiti utakmicu, a da će se u naredna dva dana znati da li će Vladimir Volkov, koji se povredio u prošlom kolu protiv OFK Beograda, biti spreman.

Na pitanje da li će voditi računa i o žutim kartonima, pošto će Partizan posle Mladosti igrati protiv Crvene zvezde, on je odgovorio potvrdno.

- Naravno da ćemo voditi računa i o tome. Ne smemo da propustimo nijedan detalj - rekao je trener crno-belih.

Zvezda će u subotu igrati protiv Voždovca, odakle je Milinković došao u Partizan, a upitan da li očekuje poklon od svog bivšeg kluba, trener crno-belih je rekao da želi da priča samo o meču protiv Mladosti.

- Nisam dobar prognozer, jedino o čemu razmišljam je utakmica Partizana i Mladosti. Gurate me u tu utakmicu pitanjima, ali ja bih da pričam samo o Mladosti - rekao je on.

Tagovi: