29.07.2015.

23:14

Foto:

Sport

MILINKOVIĆ: Nedostajalo nam je sreće, ali i iskustva

On je poručio da crno-beli imaju za čim da žale posle utakmice u Bukureštu.

- Nemam nikakvu dilemu da je Partizan tim koji više žali za pobedom u Bukureštu. Mislim da smo 90 minuta hteli da igramo i iz igre stvarali šanse. Naša ekipa je mlada sa mnogo igrača iz škole i zaista mogu da budem ponosan na njih za sve što su velčeras uradili. Možda je sportske sreće nedostajalo da večeras napravimo pobedu - rekao je MIlinković i potom prokomentarisao situaciju kod primnjenog gola.

MIlinković: Božinov nije debeo

Potok se osvrnuo na povredu Božinova, kao i na konstataciju da Bugarin ima nekoliko kilograma viška.

- Tek ćemo videti stanje povrede, ali nas je dosta poremetila. Što se tiče njegove kilaže, mi imamo medicinski tim koji prati i non-stop kontroliše igrače. Gospodinu koji je to utvrdio recite da ne odgovaram na glupa pitanja

- Videli smo da je gol primljen posle prekršaja u zoni gde to ne sme. Kod same intervencije imali smo peh da nam se golman okliznuo. Predstoji još 90 minuta u Beogradu, ali kakvo smo verovali i pred utakmicu u Bukureštu još više ćemo verovati u sopstvene snage pred punim stadionom u Beogradu. Sigurno da idemo na pobedu.

Trener Partizana je odgovorio i na pitanje zbog čega su se igrači povukli posle postignutog gola.

- U tom momentu je došlo do pritiska Steaue, a možda je to nedostatak isklustva. Brašanac je imao sjajnu šansu, a onda iz iste akcije, iz kontre i prilika za Steauu.

On je imao jednu stvar da zameri svojim igračima.

Jedino to što nam je pao nivo igre pri vođstvu, ali ipak treba imati u vidu i činjenicu da je Steaua kvalitetna ekipa.
 


 

Tagovi: