16.09.2015.

12:53

Foto:

Sport

MILINKOVIĆ O SMENJIVANJU: Izdržaću! Na redu je AZ Alkmar


Pre nego što je najavio meč u Ligi Evrope, na pitanje kako se nosi sa pritiskom jer se pričao o njegovoj smeni, Milinković je odgovorio:

- Izdržaću. Fokusiran sam na to što radim i ne bih išao van terena. Do mene dolaze neprijatni momenti, ali moram da ih prevaziđem - istakao je trener crno-belih.

Šef stručnog šataba Partizana kaže da je AZ pretrpeo promene u timu u odnosu na prošlu sezonu. 

- Za ovu generaciju Partizana naredni meč je veliki izazov. Respektujemo AZ Alkmar, dosta su promenili tim u odnosu na prošlu sezonu, ali imaće šta da pokažu. Igraju tipičan holandski fudbal, ofanzivno i neće biti lako. Očekujem reakciju mojih igrača, da pokažu da nisu zaboravili da igraju fudbal i da uz dobru igru nadvise protivnika - rekao je Milinković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je poručio da očekuje zanimljivu i neizvesnu utakmicu protiv AZ Alkmara.

- Očekuje nas otvoren meč. Pokušaćemo da prevaziđemo probleme u defanzivi. Svi igrači su spremni i oporavljeni Fabrisio biće u sastavu.

Milinković je dodao da je ekipi teško pao poraz minulog vikenda od Crvene zvezde, ali da je atmosfera i dalje na nivou.

Milinković: Hvala Stolici

Zoran Milinković je juče ostao bez pomoćnika u stručnom štabu Ilije Stolice.

- Zahvalio bih se Stolici i poželeo mu puno uspeha u karijeri. Ne bih želeo da duže širim priču zašto je otišao, pravi sagovornik je Ilija - zaključio je Milinković.

- Mi koji smo odrasli ovde znamo šta znači derbi. Momci su svesni situacije, ali ona se prevazilazi mukotrpnim radom i u mečevima koji dolaze. Ne mogu da kažem da je ista atmosfera, jer nije isto kada se pobeđuje ili gubi, ali je dobra. Ima puno da se igra, a neki već misle da je prvenstvo gotovo. To su isti igrači koji su eliminisali Steauu, ostvarili važnu dobit za klub i bez obzira ko šta priča verujem u tim i njegov potencijal - rekao je Milinković.

Trener Partizana je dodao da je pogrešio prilikom promene formacije u večitom derbiju.

- Očekivao sam da ćemo da ih iznenadimo, ali moja procena nije bila dobra - priznao je iskusni stručnjak.
 

Tagovi: