25.10.2015.

09:12

Foto:

Sport

BJEKOVIĆ SE IZNERVIRAO: Zašto Saša Ilić nije novi direktor Partizana?

 

 

Po Bjekovićevom mišljenju, ta funkcija bi trebalo da pripadne kapitenu crno-belih, koji će verovatno na leto završiti karijeru. 

- Saša Ilić mora da bude kandidat za mesto sportskog direktora, a nije ni pomenut. Nemam ništa protiv momaka koji su u užem krugu. To su moja deca, koju sam doveo i lansirao u prvi tim. Ali, neki koraci se preskaču i ne znam razlog za tako nešto. Ilić je mnogo dao Partizanu i kada je vraćen u klub, plan je bio da bude imenovan u sportskog direktora kada završi karijeru. Vidim da se u klubu radi sve mimo plana, da se gledaju lični interesi, i to nije dobro - poručio je u razgovoru za Sport Nenad Bjeković.

On je dodao da su i prethodni bivši igrači, Ivan Tomić i Mladen Krstajić, dobro radili svoj posao na mestu direktora.

Mnogo toga sam prošao i kada sam se povukao predložio sam Ivana Tomića da me nasledi i nisam pogrešio. Sjajno je odgovorio obavezama, ali zbog nekih drugih stvari, koje nemaju veze sa fudbalom i učinkom, bivša uprava ga je oterala. Slično se desilo sa Krstajićem - ocenio je Bjeković.

Novi sportski direktor Partizana biće, gotovo sigurno, Ivica Iliev, jedini igrač, uz Sašu Ilića, koji je igrao u oba nastupa crno-belih u Ligi šampiona, 2003. i 2010. godine.

POKLON ZA ROĐENDAN! Iliev u utorak puni 36 godina i postaje sportski direktor

Tagovi: