16.11.2015.

17:49

Foto:

Sport

(ARENA 2, 21h) CRNO-BELI U ZADRU Partizan želi pobedu na neugodnom gostovanju

Crno-beli su trenutno na, za ovaj klub potpuno atipičnom, poslednjem mestu na tabeli regionalne lige. Ni Zadrani nisu u mnogo boljoj poziciji pošto se nalaze na 12. mestu, pa bi pobeda i jednima i drugima značila u nastojanju da uhvate priključak za gornji deo tabele.

- Nas posle pobede protiv ekipe Budućnosti čeka jako teška utakmica, ali moramo da dokažemo i kako su ta pobeda i naša igra plod dobrog i kontinuirang rada. Svesni smo da i kada smo prethodnih godina bili favoriti protiv Zadra, često nismo uspevali da to i materijalizujemo - rekao je trener Partizana Petar Božić. 

Trener domaćeg tima Ante Nazor poručio je da njegove igrače čeka težak meč, ali da u Zadru niko, pa ni Partozan, nije favorit.

Moramo biti maksimalno borbeni i koncentrisani da bi ovu utakmicu dobili. Reč je o protivniku koji igra sve kvalitetnije uprkos problemima u klubu. Partizan je uvek Partizan, to je veliki klub i veliko ime, baš kao i Zadar. Niko protiv nas u našoj dvorani ne sme biti favorit - istakao je Nazor.

Za crno-bele će na ovom meču debitovati plejmejker Džamar Vilson.

Tagovi: