19.12.2015.

16:35

Foto:

Sport

NOVI NAPAD CRNO-BELIH NA IGRAČA VOJVODINE! Partizan za Ivanića ponudio milion evra

Crno-beli su odmah po završetku jesenjeg dela sezone krenuli u rekonstrukciju ekipe, a najzvučnije ime koje će doći verovatno će biti organizator igre Vojvodine, čiji paraf bi mogao da bude obezbeđen i pre Nove godine.

Partizan je želeo da dovede Ivanića i letos poslednjeg dana prelaznog roka, a prema nekim informacijama, tada je Vojvodini nuđeno 1,5 miliona evra. Iako tada nije došlo do realizacije transfera, čelnici crno-belih nisu odustali od Ivanića, koji je u međuvremenu produžio ugovor s Novosađanima.
Ivanić bi trebalo da zauzme poziciju na sredini terena, pošto se očekuje da Partizan ostane bez Darka Brašanca i Stefana Babovića.

Među crno-bele sigurno se vraća krilni igrač Filip Knežević iz Borca i štoper Marko Jovanović iz Voždovca. Za poziciju golmana spominje se više imena, a najbliži dolasku je Bojan Šaranov, ali u kombinaciji su i Nemanja Stevanović iz Čukaričkog i Borivoje Ristić iz Radnika. Takođe, blizu Humske su štoperi Bojan Ostojić (Čukarički) i Aleksandar Sedlar (Metalac).
 

NEŠTO SE "KUVA" U HUMSKOJ! Iliev najavljuje velike promene u Partizanu!

PARTIZAN PRODAJE ŠAPONJIĆA! U Humsku stigla ponuda teška 1,5 miliona evra

Tagovi: