03.02.2016.

12:53

Foto:

Sport

OTVORENO PISMO ŽIVKOVIĆA: Andrija će pomoći Partizanu makar iz svog džepa, ali nema ugovora do 1. jula!

 

Pored toga, Živkovići su još jednom istakli da mladi fudbaler do 1. jula, dok mu ne istakne važeći ugovor sa Partizanom, neće produžiti saradnju sa crno-belima, ali su i javno obećali da do tada neće potpisati ugovor ni sa jednim klubom iz inostranstva.

- Obraćam se javnosti i kažem vam da stojimo iza toga da Andrija neće da potpiše ništa dok god je na snazi bilo šta u vezi sa spornim ugovorom sa trećom stranom. Izigrani smo više puta i nemamo poverenja. Prosto, ne verujemo onima koji su nas prevarili...  Ostajemo pri našem stavu i u tome smo kao porodica potpuno odlučni  - nema potpisivanja do 1.7.2016. godine. Tada ćemo prvo razgovarati sa Partizanom, a igrač i porodica obećavaju da on u međuvremenu neće potpisati ni sa jednim drugim klubom, iako ima prava na to  - ističe na početku pisma Jovica Živković, Andrijin otac. 

EVERTON UZALUD NUDIO 10 MILIONA! Živković neće u Englesku, ni novi ugovor sa Partizanom!

Ostajemo pri našem stavu i u tome smo kao porodica potpuno odlučni  - nema potpisivanja do 1.7.2016. godine, a tada ćemo prvo razgovarati sa Partizanom

Jovica Živković, otac Andrije Živkovića

Familija Živković sad tvrdi da je najveći problem što je Partizan prodao Piniju Zahaviju procenat od obeštećenja bez znanja mladog fudbalera.

- Uprava Partizana i neki igrači to neće da priznaju, da je u tom paralelnom ugovoru koji je Partizan potpisao sa "trećom stranom" Andrija Živković predmet prodaje bez njegove volje. Igrač je bez njegovog znanja, bez ičijeg znanja, prodat nekome pod sumnjivim okolnostima. Kada bi igrač sada potpisao novi ugovor sa klubom ili produžio sadašnji koji ima sa Partizanom, taj ugovor bi bio vezan na sporni ugovor koji Partizan ima sa nekim trećim! A to znači da sve ostaje po starom, da Andrija ponovo zavisi od nekoga sa kim ne želi da ima nikakve veze - ističe Jovica Živković.

Otac zlatnog srpskog "orlića" tvrdi da je Partizan dobio pismo upozorenja od FIFA da "prestane da maltretira Andriju Živkovića".

Moram da vam kažem da su advokati bliski FIFA poslali pismo upozorenja FK Partizan, a ako i dalje nastave da maltretiraju dete, sledi tužba kod CAS-a, gde im je izričito zabranjeno da vrše bilo kakav pritisak na Andriju i za to imam dokaz, mogu ga dostaviti - poručio je Jovica Živković.

ŽIVKOVIĆ IDE KUĆI! Partizan rešio da u sredu vrati Andriju u Beograd ako ne potpiše novi ugovor

 

Tagovi: