18.02.2016.

10:41

Foto:

Sport

ILIEV SUMIRA "PIJACU": Prezadovoljan sam prelaznim rokom, malo je nedostajalo da bude savršen!

 

 

U razgovoru za klupski sajt, Iliev je sumirao urađeno i najavio da će prolećnu polusezonu klub iskoristiti da pruži šansu talentima iz omladinske škole, da vide na koga mogu da se oslone za sledeću sezonu, kada će se napadati titula, jer je u ovoj takmičarskoj godini to nemoguća misija.

- Izuzetno sam zadovoljan urađenim i u prelaznom roku i na pripremama. Sve je bilo kako smo zamislili. Teško je doći do savršenstva, ali su nam nedostajale jedna-dve stvari da bude pun pogodak. Jedino nismo uspeli da dovedemo jednog ofanzivnog igrača, imali smo nekoliko opcija za napadače, ali su tražene sume bile astronomske. Mislim da smo na dobrom putu, da smo uradili iznenađujuće mnogo dobrih stvari - ocenio je Ivica Iliev. 

Mislim da smo na dobrom putu, da smo uradili iznenađujuće mnogo dobrih stvari

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana

On je istakao da je zbog teškog finansijskog udarca odlukom Andrije Živkovića da ne potpiše novi ugovor, kao i  zbog ogromnog bodovnog zaostatka, Partizana sada mora i može da izgura nekoliko svojih igrača iz omladinske škole.

- Doživeli smo jak finansijski udarac i sada činimo sve da umanjimo njegov efekat. Nismo bili u situaciji da zbog nečije želje ili sujete dovedemo nekog skupog igrača. Sada je najbolji trenutak za rekonstrukciju tima i postavljanje temelja za novi sastav koji će igrati od leta. Ovo je prilika da pustimo naše talente, da nam pokažu šta znaju - istakao je Iliev.

Direktor crno-belih je priznao da i dalje postoji opcija da Abubakar Oumaru ode iz kluba u Kinu.

- Stigla je zvanična ponuda i sada vagamo šta je najbolje da uradimo, jer imamo dosta argumenata i za prodaju i za ostanak. S jedne strane, nismo u finansijskoj situaciji da odbijamo ponude, pored toga Abu nije prošao ni pripreme, skoro dva meseca nije redovno trenirao i pitanje je u kakvom će stanju biti na proleće. S druge strane, tu je težina njegovog imena i reputacija... U svakom slučaju, ja ću preuzeti odgovornost kod odluke - naglasio je Ivica Iliev.

ILIEV I TOMIĆ NE DAJU ABUA: Kinezi su ponudili malo para za Oumarua!

PARTIZAN BEZ EVERTONA PROTIV OFK BEOGRADA! Vezista debituje u "večitom" derbiju!

 

Tagovi: