23.03.2016.

10:20

Foto:

Sport

BIĆE FRKE U PARTIZANU! Bjeković i Ćurković u borbi za predsedničku fotelju!

Legendarni golman Ivan Ćurković kandidat je ostatka uprave koja trenutno rukovodi Partizanom, a legendarni centarfor Nenad Bjeković adut je opozicije, prenosi Žurnal.

I jedni i drugi planiraju da održe "svoju" skupštinu i izaberu svog kandidata! Od podnošenja ostavke Zorana Popovića Partizanom rukovodi vršilac dužnosti predsednika - Ivan Ćurković.

Nadzorni odbor na čijem čelu je profesor Vladimir Vuletić, trebalo je odavno da zakaže izbornu skupštinu, ali kako to nije učinio, a u međuvremenu, Partizan je napustio i potpredsednik Vojislav Nedić, ljudi okupljeni oko njega odlučili su da krenu u akciju.

Javna je tajna da je Ivan Ćurković kandidat struje koju predvodi nekadašnji generalni sekretar Žarko Zečević, a da je idejni vođa pobune protiv ostatka uprave - Novak Nedić. Nenad Bjeković, Dragoljub Vukadinović, Vojislav Nedić, Mile Jovičić, Duško Jovanović i Ivica Kralj čine celinu koja će verovatno bez problema dobiti većinu na Skupštini 27. aprila.

S druge strane, Radne grupa je najavila sednicu u ranijem terminu, tako da je jasno da bi mogle da se održe dve izborne Skupštine, a jedna sigurno neće biti legalna. 

Tagovi: