18.09.2016.

23:07

Foto:

Sport

CICIJE IZ HUMSKE! NEMA PREMIJA ZA POBEDU! Iliev: Biće, ali kad Partizan bude na mestu koje zaslužuje!

- Ovo je nešto što nas vraća u život, ostvarena je pobeda koja je važnija nego retko kada ranije. Najpre zbog celokupne situacije oko Partizana u poslednje vreme, ali i zbog toga što smo posle višegodišnje dominacije u derbijima prošle sezone uzdrmani. Drago mi je što sve to nije poljuljalo ekipu, što nismo delovali uplašeno ni u jednom trenutku utakmice - kazao je za Novosti Ivica Iliev. 

Na kraju niko ne može nikakvu mrlju da stavi na našu pobedu, ona je čista, zaslužena, bez ijednog ali...
Ivica Iliev

I pored trijumfa nad najvećim rivalom, igrači neće biti finansijski nagrađeni.

- Pitao me je neko da li će biti premija? Naravno da neće. Ima vremena i za to, kad Partizan bude na mestu koje zaslužuje.

Sportski dirketor poručuje da je pobeda crno-belih nad večitim rivalom bila više nego zaslužena.

- Tenzije koje idu u uz derbi su uslovile da prvo poluvreme bude anemično, bojažljivo. Niko nije smeo da rizikuje, a u drugom smo se nekako mi “otkačili”. Na kraju niko ne može nikakvu mrlju da stavi na našu pobedu, ona je čista, zaslužena, bez ijednog ali...

Zvezda je razočarala, a po pruženom i iznenadila sportskog direktora Partizana.

- Više sam očekivao od Zvezde. Dominirali su prošle sezone i na početku ove, ali protiv nas su samo povremeno pokušavali dugim loptama. Kod mene nije bilo dileme od početka da imamo bolji tim od Zvezde, nadam se da su sada i mnogi drugi počeli da se pitaju da li je to tačno - istakao je Iliev.

(VIDEO) LEONARDO "UBIO" ZVEZDU! Partizan slavio u Humskoj, Brazilac pogodio u 89. minutu - 1:0

LEONARDO I MIHAJLOVIĆ U KLINČU! Svađa na poluvremenu, saigrači sprečili sukob!

Tagovi: