18.01.2017.

10:18

Foto:

Sport

ĆIRKOVIĆ OPLEO PO UPRAVI PARTIZANA: Misle da je UEFA isto što i FSS, plate da ih pomiluju! Krivično da odgovaraju

- Sve što se dešava u Partizanu logična je posledica dolaska na čelo kluba ljudi bez ikakvog

Da stvar bude još gora, oni još nisu shvatili šta je UEFA, misle da su isto što i FSS, pa će sada nešto platiti da bi ih pomilovali. Neka nam je Bog u pomoći,
Milivoje Ćirković 

iskustva u sportu. Dok su se oni učili, Partizan je doveden u situaciju da bude izbačen od UEFA. Da stvar bude još gora, oni još nisu shvatili šta je UEFA, misle da su isto što i FSS, pa će sada nešto platiti da bi ih pomilovali. Neka nam je Bog u pomoći. Bojim se da će nam odbiti žalbu i da ćemo dobiti još i dodatnu kaznu. A već sada smo u katastrofalnom položaju - rekao je za Kurir  Ćirković.

Nekadašnji desni bek crno-belih smatra da ostavke najviših funkcionera kluba nisu dovoljne.

- Kaznu smo dobili sredinom decembra i nisu hteli da nam kažu dok to nisu strani mediji objavili. Najpre su rekli da smo uslovno kažnjeni, ali da smo se mi već žalili. Tad mi je sve postalo jasno. Pa ko se još žali na uslovnu kaznu?! Onda smo obavešteni da su uhvaćeni jednom u prekršaju, drugi, treći put... E, kad su to dozvolili, pokazali su da oni ništa ne znaju o pravilima UEFA, pa ni o fudbalu. Igrali su se sa egzistencijom kluba, zaposlenih... Ostavka nije dovoljna, moraju krivično da odgovaraju - kaže bez dlake na jeziku Ćirković.

Tagovi: