10.02.2017.

16:40

Foto:

Sport

LEGENDE CRNO-BELIH PORUČUJU: Partizan će se boriti za titulu u Ligi šampiona!

Posle pobede crno-belih nad PAOK (76:74) u sredu uveče u prvom meču plej-ofa izabranici Aleksandra Džikića su na dobrom putu da se nađu u završnici ovog takmičenja.

Ukoliko isti rezultat ostvare i u Beogradu 22. februara, klub iz Humske će se u osmini finala sastati sa ekipom Tenerifa.

Veliki trijumf

Grbović kaže da crno-beli mogu da izbore plasman na fajnal-for u FIBA Ligi šampiona.

Informer

Ukoliko se Partizan plasira na fajnal-for FIBA Lige šampion, postoji mogućnost da Beograd bude domaćin završnog turnira. Grbović kaže da bi to bio veliki uspeh za srpsku košarku.

Mogu da budu i domaćini
Bilo bi odlično kada bi ove sezone u Beogradu bio održan završni turnir FIBA Lige šampiona
Goran Grbović, legendarni košarkaš Partizana

- Bilo bi odlično kada bi, pre fajnal-fora Evrolige sledeće sezone, ove sezone u Beogradu bio održan i završni turnir FIBA Lige šampiona. To bi bio veliki uspeh srpske košarke i dobra promocija Srbije. Međutim, rano je još govoriti o fajnal-foru, crno-beli moraju sad da misle samo o narednoj utakmici - istakao je Grbović.

Doneli radost

Rezultatima koje klub iz Humske postiže u poslednjim mečevima zadovoljan je i bivši trener Partizana, a sada Limoža Duško Vujošević.

- Ovaj tim Partizana može da napravi neki rezultat, ali nema perspektivu. Naravno, doneli su mi radost pobedom u derbiju i spreman sam da podnesem ovaj tim još više ukoliko dođe do još neke takve pobede. Mogu Partizan ili Zvezda da imaju ne znam kakve uspehe u Evropi, ali u derbiju se određuje ko je glavni u Beogradu. Iz toga se stvara dobra atmosfera i ide serija pobeda i obrnuto - zaključio je Vujošević.

VUJOŠEVIĆ ISPROZIVAO DŽIKIĆA: Kao lešinar se motao oko kluba dok su mene smenjivali!

Tagovi: