28.04.2017.

09:39

Foto:

Sport

PARTIZAN OPET GRCA! Menadžeri traže više od milion evra duga!

 

 

Po Vazurinim rečima, menadžeri koji su odveli Adema Ljajića i Klea u inostranstvo i dalje čekaju da naplate svoje provizije! Ljajić je iz Partizana otišao u Fiorentinu 2010. godine, a Kleo u kineski Gvangžu u januaru 2011. 

Javnosti je već poznato, finansijski smo se izuzetno iscrpeli da bismo dobili evropsku licencu. Znate, nije lako, svaki dan stižu nove tužbe. Nećete verovati: obaveze prema menadžerima još iz doba Ljajića, Klea! Sve to moramo da isplaćujemo, plus, to nisu male cifre. Za Ljajića, na sudu, 600 hiljada, pa, Serđo Berti, tužba od 500 hiljada - ispričao je Vazura za Žurnal.

On je dodao da to sve, ipak, neće sputati klub u normalnom funkcionisanju.

Danas smo isplatili platu zaposlenima. Imamo plan kako da im smanjimo i dugove prouzrokovane kašnjenjem, razgovarali smo: plan je da napravimo reprogram, povećamo plate za taj iznos, isplatimo sve u narednih godinu – dodao je Vazura.

Na pitanje kakva je sudbina Leonarda, Evertona i Đurđevića u Partizanu, direktor Vazura je rekao:

- Imamo usmeni dogovor da kvalifikacije prođemo svi zajedno, posle sednemo za sto i vidimo šta i kako. U slučaju uspeha u kvalifikacijama skočiće im cena, ako budemo igrali Ligu šampiona verovatno će dosta njih i da ostane - istakao je Miloš Vazura.

Tagovi: