18.05.2017.

23:04

Foto:

Sport

KOŠ ZA POBEDU, PA DOPING TEST! Novica: Kao da sam dao gol i otrčao na tribinu!

Posle utakmice, Novica Veličković je bio najtraženija "roba" među novinarima, ali su pripadnici sedme sile moraju da budu strpljivi, jer je "ubica" išao na doping kontrolu.

- Dešavalo mi se da čekam i četiri sata, nije problem kada sve to odradiš, nego posle koliko si vode popio. Onda nema spavanja - bile su prve reči Novice Veličkovića.

Potom se osvrnuo na ono što je bitno, a to je pobeda i njegov koš.

- Već sam se izduvao, ne znam da li je bio još neki derbi, jeste bio prošli kada sam dao deset sekundi pre kraja, ali ne ovako....Dobro mi je Ratkovica dodao i onda sam ga dao. Prethodno je Andrić postigao važnu trojku gde smo izjednačili, Hečer je na 12 razlike ubacio dve trojke. Ono što ja njima pričam je da protiv Zvezde ne smeš da imaš slabih trenutaka, nego stalno da budeš u ful kontaktu. I da se držiš na taj način - istakao je Veličković.

(VIDEO) KAO KAP! Ovako je Veličković ugasio Zvezdu i zapalio "grobare"!

Upitan da li je bio siguran da će lopta prilikom poslednjeg šuta proći kroz obruč, odgovorio je:

- Ko bi bio siguran. Ja sam "pogačicu" izbacio iz ruku, mislio sam da je vreme isteklo. Bio bi bedak da sam otrčao do tribine kao gol da sam dao i video da je kraj. Smorio bih se. Bitno je da je ušla. Radovao bih se isto ovako. Okrećemo se narednim utakmicama. Pokazali smo da sa svima možemo da igramo, kada bismo ovakav kontakt imali sa svima, kao što Zvezda igra. A to je da nema lakih poena, lakše bismo dolazili do pobeda - zaključio je Veličković.

(FOTO/VIDEO) NOVICA UBIO ZVEZDU U POSLEDNJOJ SEKUNDI! Partizan posle drame srušio crveno-bele!

Tagovi: