22.05.2017.

11:52

Foto:

Sport

ILIEVU PAO KAMEN SA SRCA: O ovoj tituli će se pričati i za 50 godina!

 

Iliev je istakao da je Partizan prošao golgotu u poslednjih godinu i po dana i da je osvajanje titule u takvim okolnostima - za antologiju.

- Puno mi je srce, ali su i osećanja čudna. Imali smo godinu i po dana situacije koju ne bih poželeo nikome. Borili smo se mnogo puta sami protiv svih. Toliko smo želeli titulu da smo svu svoju energiju trošili za dobrobit Partizana. Izuzetno sam ponosan što sam deo ovog istorijskog uspeha. Ovo je antologija. Nismo ni svesni šta smo napravili. O ovoj tituli će se pričati narednih 50 godina - rekao je Iliev za klupski sajt.

Direktoru crno-belih kao da je laknulo što je napadački tandem Leonardo - Đurđević završio sezonu sa identičnim golgeterskim učinkom. Obojica su po 24 puta zatresla mrežu rivala u Superligi.

- Rekao sam pre nekoliko meseci da bi bilo najpoštenije da na kraju budu izjednačeni. Oni su u domaćim takmičenjima najubojitiji tandem u istoriji Partizana. Zaslužili su obojica da budu na vrhu, ali ne bih zaboravio ni ostale igrače. Svi su upisali maksimum u ovu titulu, a ja verujem i u "duplu krunu" - poručio je Ivica Iliev.

Tagovi: