29.05.2017.

07:00

Foto:

Sport

PARTIZAN HOĆE U LIGU ŠAMPIONA! Vučelić: Sačuvaćemo ovaj tim i još ćemo se pojačati!

- Verujem da ćemo za evropske kvalifikacije uspeti da zadržimo ovaj sastav, i ne samo to već i da dovedemo pojačanja. I igrači žele da igraju Ligu šampiona i tu imamo zajednički interes. Štoper Nikola Milenković se na najlepši način oprostio, golom protiv Zvezde u finalu Kupa. Vidljivo je da tu poziciju moramo da popunimo. Pričali smo i s Leonardom, on je zatražio malo vremena - ističe Vučelić.

Prvi čovek prvaka Srbije kaže da velike zasluge za duplu krunu idu treneru Marku Nikoliću.

- Neverovatno kako je Marko iznova i iznova motivisao igrače. Čak i u trenucima kad se činilo da ne možemo napred. Ova titula je dokaz da se uspeh pravi na terenu, sa igračima i stručnim štabom. Uostalom, to smo i dokazali u četiri okršaja sa Zvezdom. Samo su jednom uspeli da izbegnu poraz i izvuku remi - zaključio je Vučelić.

Pričali smo i s Leonardom, on je zatražio malo vremena, Milorad Vučelić, predsednik Partizana


Partizanova uprava i stručni štab slavili su pobedu nad Zvezdom i osvajanje duple krune na beogradskom splavu "Paša".  Prednjačio je trener Marko Nikolić, koji je na mikrofon pevao poznatu navijačku pesmu "Fudbalski to je hram". Među najveselijima bio je i Milorad Vučelić, ali, kako kaže, nije se latio mikrofona.

- Ja sam horski pevač, priključim se masi u slavlju, tako da ne dolazim do izražaja. To je moj način da proslavim. Bilo je sjajno, ali otišao sam oko dva, a oni su ostali. Ipak sam ja stariji čovek - otkrio je Vučelić.

Tagovi: