31.05.2017.

16:45

Foto:

Sport

PARTIZAN ŽALI ZA NIKOLIĆEM: Marko, hvala za sve i srećno!

Šok i neverica u Humskoj! Samo nekoliko dana pošto je sa crno-belima osvojio duplu krunu, Marko Nikolić je odlučio da godinu dana pre isteka ugovora napusti klub i prihvati unosnu ponudu mađarskog Videotona.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

Fudbalski klub Partizan sa žaljenjem obaveštava javnost da je trener prvog tima FK Partizan, Marko Nikolić, danas podneo neopozivu ostavku.

U iskrenom i prijateljskom razgovoru koji je Marko Nikolić vodio sa Upravom FK Partizan, istakao je da oseća potrebu za novim profesionalnim i ličnim izazovom.

Marko Nikolić se zahvalio Upravi kluba na izuzetno plodonosnoj saradnji, uslovima koji su mu pruženi i sportskom i finansijskom ponudom koja je od strane kluba bila već pripremljena.

MARKO NIKOLIĆ OTIŠAO IZ PARTIZANA! Dobio od Videotona 800.000 evra po sezoni!

Podvukao je svoje zadovoljstvo činjenicom da su sve strukture FK Partizan omogućile, u domenu svojih mogućnosti, potpuno autonoman rad koji je krunisan zajedničkim osvajanjem oba trofeja, Superlige i Kupa Srbije.

Veliku zahvalnost je uputio svim svojim saradnicima u stručnom štabu, zaposlenima, igračima i fantastičnoj Partizanovoj publici na izuzetnoj podršci, bez koje ostvareni ciljevi ne bi bili dosegnuti.

FK Partizan izražava razumevanje za želju dosadašnjeg trenera da odgovori novim profesionalnim izazovima u inostranstvu, budući da je na terenima Srbije Marko Nikolić, gotovo bez prekida, angažovan punu deceniju.

Ovom prilikom FK Partizan Marku Nikoliću želi svaku ličnu i profesionalnu sreću i uspeh u veri da će ostati uvek predani deo crno bele porodice - zaključuje se u saopštenju kluba iz Humske.

Tagovi: