01.07.2017.

18:53

Foto:

Sport

(VIDEO) GOLMANI KUMOVALI PORAZU PARTIZANA! Crno-beli ređali greške, CSKA golove!

Moskovljani su posao završili sa dva pogotka tokom prvih pola sata igre, preko Kučaeva i Vitinja, dok je tačku u 85. stavio Čalom. Crno-beli su mnogo bolju igru pružili tokom drugih 45 minuta, ali nisu mogli ni do gola, dok su porazu kumovali i golmani sa neshvatljivim greškama.

Nema sumnje da su crno-beli u duelu sa najjačim rivalom ovog leta videli da je forma daleko od željene i da posebno ne štima sve kako treba u odbrani.

CSKA je poveo posle 17 minuta igre. Posle lepe akcija Moskovljani su dobru igru od starta meča krunisali pogotkom Kučaeva sa oko sedam metara. 

Crno-beli nisu bili preterano opasni tokom prvih 15-ak minuta, Đilas je imao jednu solidnu priliku. Sjajnu šansu da uzatrese mrežu Moskovljana imao je u 24. minutu Tavamba, koji je glavom šutirao, ali pored gola. A onda je usledila kazna nekoliko minuta kasnije. Posle pola sata igre bilo je 2:0 za Ruse. Katastrofalnu grešku napravio je golman Kljajić koji je živu loptu dao Vitinju u noge, a on je samo prosledio u mrežu. 

Drugi deo utakmice su crno-bli počeli sa Leonardom i Đurđevićem u napadu. Brazilac i mladi reprezentativac Srbije su se pre samo dva dana priključili ekipi na pripremama u Sloveniji, ali sa njima na terenu Partizan je bio znatno opasniji, agresivniji.... I Leonardo i Đurđević su u nekoliko navrata pripretili Moskovljanima, ali nisu uspeli i da zatresu mrežu.  

S druge strane, "armejci" su u 85. minutu rešili sve dileme, kada je Čalov posle još jednog kiksa crno-belih, ovog puta golmana Stevanovića, postavio konačnih 3:0 za CSKA.

U finišu meča za CSKA je zaigrao i Zoran Tošić, nekadašnji fudbaler Partizana.

Naredni prijateljski meč Partizan igra u utorak protiv Urala.

PARTIZAN - CSKA MOSKVA 0:3 (0:2)
 

Strelci:  Kučaev 17, Vitinjo 30,  Čalov 85. minutu za CSKA 

PARTIZAN: Kljajić - Radin, Marković, Miletić, Bošnjak - Marjanović, Jevtović, A. Stevanović, Pantić - Tavamba, Đilas.
Rezerve: Klupa: N. Stevanović, Vulićević, Ćirković, Ostojić, Miletić, Kosović, Everton, Mihajlović, Janković, Leonardo, Đurđević, Đuričković, Ilić, Jovanović.
 

CSKA: Pomazun - V. Berezucki, Černov, A. Berezucki - Natho, Fernandez, Šenjikov, Kušaev, Vernblum - Čalov, Vitinjo. 
Rezerve: Milanov, Tošić, Gordušenko, Nababkin, Zameledinov, Hasonov, Efremov, Alibekov, Ovčinikov, Kirnac, Tkačov. 

 

 

 

Tagovi: