04.08.2017.

19:35

Foto:

Sport

NIKOLIĆ SE NE RADUJE POVRATKU U HUMSKU: Biće mi teško na klupi za goste!

Žreb nije imao milosti prema Videotonu, tačnije prema Marku Nikoliću, koji je posle osvojene duple krune sa Partizanom, napustio klub iz Humske i preuzeo mađarski klub.

- Znam da su svi u Mađarskoj srećni što smo izbacili sinoć Bordo. To je lepo, ali ne zaboravimo da nas pre Partizana i Lige Evrope čekaju utakmice u prvenstvu koje su takođe izuzetno važne za Videoton - rekao je Nikolić za klupski sajt

Mladi stručnjak svestan je šta ga čeka u dvomeču sa crno-belima.

- Te utakmice neće biti značajne samo za mene, tu su moji saradnici Smiljanić i Basarić koji su tamo radili, kao i dva bivša igrača crno-belih Danko Lazović i Marko Šćepović. Svi mi volimo Partizan, i navijači Partizana vole nas, i da budem iskren nisam želeo da igramo protiv njih, baš zbog tih pomešanih osećanja. Nije tajna da sam proveo divan period na klupi crno-belih i ostvario uspeh i teško će mi biti da sedim na klupi za gostujuće trenere, sreća da ne moram u Beograd kao igrač - istakao je kroz smeh Nikolić.

On je potom prokomentarisao šanse Videotona protiv svog nekadašnjeg kluba.

- Nalazimo se na korak od ispunjenja sna, samim tim i plasmana u grupnu fazu. Mislim da su šanse 50-50 odsto, jer su oba tima u mogućnosti da prikažu kvalitetan fudbal. Moramo da budemo stabilni i inteligentni, taktički perfektni kao protiv Bordoa. Druga utakmica će nam biti značajna. Ako ponovimo partiju protiv Francuza, idemo dalje - zaključio je Marko Nikolić.

NISU U HUMSKOJ ODUŠEVLJENI ŽREBOM! Iliev: Znamo Marka, biće tvrdo! 

UEFA DRASTIČNO KAZNILA PARTIZAN! Crno-beli dva meča bez publike!

Tagovi: