10.08.2017.

12:09

Foto:

Sport

ĐURĐEVIĆ NE TRAŽI ALIBI: Nadigrao nas je Voždovac, nije bio ofsajd Jankovića

- Ne bi smeo da nas poremeti poraz od Voždovca uopšte, jer nas očekuje utakmica za tri dana u Novom Sadu. Ne sme ništa da nas poremeti, moramo da gazimo dalje i da uđemo u naredne utakmice kao u prve tri-četiri do sada - rekao je Đurđević.

Fudbaleri Partizana izgubili su na svom terenu od Voždovca sa 3:1 u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije. 

- Voždovac je uvek dobra ekipa, ekipa koja hoće da igra i protiv svakog može da igra. Pokazali su i prošle sezone da igraju jedan od lepših fudbala u ligi. Nadigrali su nas i čestitam im na zasluženoj pobedi.

Zbog bola nisam bio na nivou

Napadač Partizana je kazao da je na početku utakmice dobio udarac u koleno i da ga je bol mučio tokom celog meča.
Nisam mogao da pružim maksimum zbog bola koji me mučio tokom cele utakmice. Teško mi je pao ovaj poraz - rekao je Đurđević. 

On je naveo da crno-beli nisu ušli utakmicu kako treba i da ne zna razlog zbog čega je bilo tako. 

- Ne znam, možda i zgusnut raspored, dosta igrača je umorno, sada se i Nebojša Kosović povredio,  nadam se da nije ništa ozbiljno. Bitno je da ostanemo svi zdravi i da budemo spremni za Videoton -  rekao je Đurđević.

Na konstataciju novinara da su utakmicu obeležile i sudijske greške, odnosno da je poništen čist gol Marka Jankovića, a da penal dosudjen Partizanu nije postojao, on je istakao da veruje da, i ako je bilo grešaka, nije bilo namere.

- I ja mislim da nije bio ofsajd kad je Mare postigao gol. Što se tiče penala, ne znam da li je bio ili nije... Ne bih se mešao u suđenje. Mislim da nije bilo namere, i da je pogrešio sudija mislim da nije bilo namere -  smatra Đurđević.

Partizan u narednom kolu Super lige gostuje Vojvodini, a potom igra protiv Videotona prvi meč plej-ofa za Ligu Evropa. 

Tagovi: