06.10.2017.

17:15

Foto:

Sport

ATMOSFERA DA SE NAJEŽIŠ! "Grobari" raspametili košarkašice Medveščaka!

 

Tribine su bile krcate "grobara", svirala je pre meča Grupa JNA, koja je predstavljala svoj novi album, pa je atmosfera u dvorani bila prava karnevalska.

Partizanove košarkašice su pobedile Medveščak sa 65:61, ali su gosti po povratku u Hrvatsku napisali izveštaj sa utakmice na svom sajtu, u kojem su u prvi plan stavili nestvaran ambijent u dvorani.

Na samom početku Regionalne lige naše su košarkašice doživele poraz od ekipe Partizana. Međutim, ekipa se vratila u Zagreb puna utisaka. Kao što sam najavljivala napravljen je sportski “štimung”, ali niko nije očekivao toliko navijača na tribinama.

Na službenim stranicama Partizana piše da je bilo oko 3.000 navijača, a to, ne da nismo nikada videli na jednoj ženskoj utakmici, a još manje doživeli. Možda na nekoj reprezentativnoj utakmici, što čisto sumnjam, ali to je ipak košarka za sebe! Toliko korektna atmosfera, navijači su celu utakmicu bodrili svoj klub, nisu stali niti na poluvremenu, ali izgleda da je takva atmosfera odgovarala i našim igračicama.

Čestitamo celoj ekipi Partizana kao organizatorima utakmice, koji su nam omogućili atmosferu od koje čovek može samo da se naježi, utiske ćemo prepičavati danima, a ono najbitnije - fer-plej na igralištu i na tribinama, osećali smo se kao kod kuće, kad igramo finale pred, puno, puno manje navijača - stoji, pored ostalog, u izveštaju na sajtu Medveščaka.

Tagovi: