08.10.2017.

15:07

Foto:

Sport

ZORAN TOŠIĆ PRIZNAO: Miroslav Đukić je glavni razlog za povratak u Partizan!

Tošić je u razgovoru za Žurnal rekao da je saradnja sa Đukićem u prvom mandatu u Partizanu 2007. godine presudno uticala na njegovu dalju karijeru.

- Tačno je da je Đukić glavna karika za moj povratak u Partizan. On je veoma zaslužan za moju karijeru: debitovao sam kod njega u reprezentaciji, a na njegov poziv sam i prvi put došao u Humsku. Imam visoko mišljenje o njemu kao fudbaleru i treneru, poštujem njegov način vođenja ekipe i trenersku filozofiju - rekao je Tošić.

On je dodao da je uboičajeno da kada Partizanu ne ide da ima nezadovoljstva navijača, ali da ima još mnogo da se igra i da ima vremena za popravni.

- Prozivke su normalne u Partizanu i u našoj zemlji. Uvek ima nezadovoljnih koji to ispoljavaju već posle prvog negativnog rezultata. Đukić je dominantno uveo ekipu u Ligu Evrope, što nije bio slučaj svake godine. Dakle, veliki uspeh! U prvenstvu ima mnogo napornih utakmica i faktora koji su opredelili da Partizan ne završi svaku u svoju korist. A, tek povređenih... - objasnio je Tošić.

Reprezentativac iz redova Partizana je najavio da će biti spreman da zaigra u crno-belom dresu posle tekuće pauze.

- Da kucnem u drvo, sve je sada u redu. Prošle su dve nedelje od povrede, počeo sam lagano da trčim. Prognoze su da ću biti spreman za utakmcu sa Radnikom, ne celu. Moj cilj, kao i medicinskog tima je da budem potpuno spreman za duel sa Skenderbegom, jer na taj meč gledamo kao na glavni - priznao je Zoran Tošić.

Tagovi: