16.10.2017.

21:15

Foto:

Sport

ALBANCI SE UPLAŠILI ŠIBALIĆA! Šiptari nazvali navijača Partizana provokatorom, morao da odustane od puta u Elbasan!

Šibalić je pre nekoliko dana krenuo biciklom iz Kraljeva do Elbasana kako bi pružio podršku Partizanu protv Skenderbega u meču trećeg kola Lige Evrope.

Ali, njegova misija, koja je od prvog dana bila isključivo sportska, nije sa simpatijama primljena u Albaniji. Iz samo njima znanih razloga, Albanci su Šibalića nazvali provokatorom, kako kaže dolivali su ulje na vatru, pa je morao da se vrati u Kraljevo. 

- Definitivno sam se vratio u Kraljevo i teška srca odustao od daljeg puta za Elbasan. Jedan prijatelj mi je javio da je preko svog prijatelja u Tirani saznao da su svi mogući mediji u Albaniji najavili moj dolazak i kad se tome doda da su pojedini dolili ulje na vatru time što su ovo moje putovanje nazvali provokacijom, a ne da idem da bodrim Partizan - šta čovek da očekuje od tamošnjih navijača ? Sigurno ništa pametno. Zato je najbolje ovako. A oni neka me čekaju tamo - ko čeka taj i dočeka - napisao je Šibalić na Fejsbuk profilu.

Žali biciklista što je javno objavio da ide u Albaniju.

- Grešku sam samo napravio što sam uopšte i objavljivao da idem u Elbasan. Trebao sam da ćutim, odem i odgledam utakmicu i vratim se pa posle neka priča i piše ko šta hoće -  dodao je Šibalić.

Definitivno sam se vratio u Kraljevo i teška srca odustao od daljeg puta za Elbasan. Jedan prijatelj mi je javio da je... Posted by Dragan Šibalić on понедељак 16. октобар 2017.


(FOTO) IGRAČI PARTIZANA ZAMOLILI ŠIBALIĆA: Samo nemoj u dresu da se voziš kroz Albaniju!
 

Tagovi: